Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-03@04:12:33 GMT

تقدیر از ۱۰۰ پدر شهید در شب ولادت علی(ع)

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۲۹۳۱۱

تقدیر از ۱۰۰ پدر شهید در شب ولادت علی(ع)

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، محمدحسین صفار هرندی شامگاه چهارشنبه در جشن ولادت حضرت علی (ع) در امامزاده روح الله الحسنی (ع) در استان تهران، با مقایسه رشادت های رزمندگان اسلام و شهدا در صحنه جنگ با دشمن و فداکاری های جامعه پزشکی کشور در مقابله با کرونا گفت: خدمات جامعه پزشکی در این دوران "علی گونه" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی توضیح داد: بسیاری از دلدادگان کشور و نظام همچون سردار شهید سلیمانی در صحنه نبرد با دشمن و اکنون هم در صحنه مقابله با کرونا، بسیاری از جامعه پزشکی جان خود را در راه مردم و کشور فدا می کنند.
 
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: طبق فرموده پیامبر اسلام (ص) شهید ۷۰ نفر از اهل خود را شفاعت می کند و این یعنی هرکس که از ظرفیت ها و شایستگی های خود استفاده کند و اهل شهدا باشد، سعادتمند می شود.
 
به گفته صفار هرندی، اهلیت در کلام خدا و اهل بیت(ع) فراتر از نسبت های شناسنامه ای و جغرافیایی است و ما اگر خود را حتی اندکی با شهدا انطباق دهیم، معرفت الهی پیدا می کنیم.
 
مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: در وصیت نامه شهدا یکی از مهمترین توصیه ها این است که هیچ کس دست از پیشوای خود برندارد؛ کسی که امروز تیشه به ریشه اسلام می زند اهل خدا نیست حتی اگر جزو عابدان باشد.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وجود بیش از یک هزار امامزاده در کشور گفت: وجود این امامزادگان کشور را به کانون و پایتخت خاندان اهل بیت تبدیل کرده است؛ گرچه دلدادگان به این خاندان در جهان بی شمارند اما به برکت وجود این امامزادگان، مردم در مسیر ولایت، دفاع از خون شهدا و این نظام و کشور عاشقی می کنند.
 
صفار هرندی یادآور شد: وجود این امامزادگان یک علامت است برای امت ایران و اسلام که تا آخر در این مسیر باقی بمانیم.
 
شهید سلیمانی؛ قهرمان دیپلماسی رسمی و عمومی
 
معاون اقتصادی سپاه قدس نیز در این مراسم با اشاره به رشادت های شهید حاج قاسم سلیمانی افزود: با این شهید خاطرات بسیاری دارم اما در آخرین سفری که به سوریه داشت همواره اعلام می کرد که آرزو می کنم طوری شهید شوم که در مقابل آقا رو سیاه نشوم.
 
"رستم قربانی"، شهید سلیمانی را قهرمان دیپلماسی رسمی و عمومی خواند و افزود: صمیمیت همراه با قاطعیت در مدیریت، بینش اخلاقی و بشردوستانه، پیشی گرفتن از دیگران در عرصه‌های نبرد و فداکاری‌های فردی، ایمان به امت اسلام و حمایت از حاکمیت ملی کشورهای اسلامی و نظارت و دانش اطلاعاتی گسترده از ویژگی‌ها ایشان است.
 
وی ادامه داد: شهید سلیمانی اثبات کرد که با وجود فرقه‌های مختلف میان مسلمانان، می‌توان برای رسیدن به هدف مشترک هماهنگ و متحد عمل کرد.
 
معاون سپاه قدس خاطرنشان کرد: در این زمان بیش از هر زمانی به خصوصیات اخلاقی و مدیریتی این شهید والامقام نیازمندیم و تفکرات و رشادت های این شهید ما را از این مشکلات رهایی می دهد.
 
همچنین در این مراسم مدیر آستان مقدس امامزاده روح الله الحسنی (ع) گفت: قدمت این امامزاده به قرن دهم هجری بر می گردد که بدلیل اینکه این امامزاده در پشت دروازه تهران و در مقابل کاخ گلستان بود عملا درهای این امامزاده به روی مردم بسته بود.
 
حجت الاسلام حجر رسولی افزود: در شرایط بعد از انقلاب به خاطر تحرکات گروهک منافقین برای انفجار ساختمان مخابرات میدان امام خمینی(ع) بازهم درب این امامزاده بسته بود و فقط دوشنبه ها اهالی محل به زیارت امامزاده روح الله می رفتند.
 
وی یادآور شد: در سال ۹۰ و ایجاد شرایط عادی مساحتی به متراژ حدود ۹۰۰ متر برای این امامزاده در نظر گرفته شد و از آن سال به بعد عموم مردم کم کم با آن آشنا شدند و در سال ۹۳ فاز اول احداث این امامزاده به پایان رسید.
 
مراسم جشن ولادت حضرت علی (ع) دیشب در جوار آستان امامزاده روح الله الحسنی (ع) برگزار شد و همزمان با شب میلاد حضرت علی(ع) و روز پدر، از ۱۰۰ پدر شهید در امامزاده روح الله الحسنی(ع) تهران تقدیر شد.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: امامزاده روح الله الحسنی شهید سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۹۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا مظفر در مراسم یادواره ۴۹ شهید فرهنگی استان زنجان، با تاکید بر اینکه جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور از وظایف ما در برهه کنونی است، گفت: باید تلاش کنیم فاصله‌ای که بین نسل امروز و نسل گذشته در دفاع‌مقدس افتاده با برگزاری چنین برنامه‌هایی و ارتباط دانش‌آموزان با خانواده شهدا و تکریم و تحلیل از مقام آنان را پر کنیم.

وی افزود: وظیفه داریم مصادیق گذشت و ایثار و همچنین ایثارگری شهدا را به نسل جدید تبیین کنیم و مطالبه شهیدان و خانواده شهدا ادامه مسیر شهدا و پیروی از مقام معظم رهبری است.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران گفت: شهادت معامله دو جانبه با خداست چرا که خداوند فرموده است هر کس با جان و مال خود در راه خدا با دشمنان بجنگد در مقابل، خداوند به او سعادت ابدی و حیات جاودان عنایت می‌کند.

وی با بیان اینکه مشتری واقعی سرمایه انسان یعنی جان او خداوند است که به بهای بهشت خریداری می‌شود، افزود: خانواده شهدا نیز که صبر بر این مصیبت عظیم دارند نیز برنده‌اند چرا که خداوند در آیه ۱۵۷ سوره بقره بر آنها سلام و درود و رحمت می‌فرستد که این امر بسیار مرتبه بالا و بزرگی است.

مظفر با تاکید بر اینکه خانواده شهدا مانند خود شهید برنده هستند زیرا شهدا قدرت شفاعت دارند و در برزخ و قیامت نیز نقش ایفا می‌کنند تا خانواده خود را شفاعت کنند، تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: خداوند به خانواده شهدا می‌گوید من خلیفه شهید پس از او در خانواده هستم؛ هرکس خانواده شهید را شاد کند مرا خوشحال کرده است و هر کس شهید را ناراحت کند مرا ناراحت کرده است.

وی با بیان اینکه مادران شهدا به خاطر اسلام از بزرگ‌ترین سرمایه خود یعنی فرزندان‌شان گذاشتند، یادآور شد: در برابر این موضوع وظیفه ما مسئولان و مردم توسعه و ترویج فرهنگ شهادت است که یکی از اقدامات در این مسیر برگزاری یادمان‌ها و مراسم‌های گرامیداشت شهدا است.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در سال ۸۹ حدود ۱۲ سیاست اجرایی مهم را در حوزه توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کردند، گفت: بند ۶ این سیاست‌های ابلاغی تاکید دارد که در شرایط مساوی مدیریتی، اولویت با فرزندان شهدا و خانواده شهدا باشد که باید تلاش کنیم این بند به خوبی اجرا شود.

مظفر با توضیح اینکه آموزش‌وپرورش مفتخر است با درصد بالا نسبت به همه دستگاه‌های اجرایی کشور حتی بنیاد شهید به دلیل ظرفیت استخدام هر ساله میزبان فرزندان شهدا و ایثارگران است، گفت: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در پایان اردیبهشت ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش‌وپرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد مگر اینکه متقاضی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه آموزش‌وپرورش یک نهاد فرهنگی است که وظیفه حضور در جنگ نداشت اما بیش از ۴۱ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده و همپای نیروی مسلح و انتظامی و نظامی بوده است، گفت: معلمان حتی در دوران جنگ هم سنگر دانش را رها نکردند و در برهه فعلی نیز فقط پرداختن به آموزش کافی نیست بلکه باید به تربیت نیز توجه شود.

کد خبر 6095152

دیگر خبرها

  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • امنیت و اقتدار کشور مرهون خون پاک شهدا است
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • معلمان با قلمشان در راه خیر گام بر می‌دارند
  • فرماندار کهگیلویه از حضور پرشور مردم در اجلاسیه شهدا تقدیر کرد
  • دیدار معاون وزیر کار با خانواده شهید وطن خواه کردستان
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • حیات و جاودانگی امروز کشور مرهون خون شهدا است